In Memorie Gizmo van Millus geboren 2-11-2010 overleden 23-08-2019

maandag, 26 augustus 2019

Geboren  2-11-2010  Overleden 23-08-2019

Gizmo van Millus

Mijn lieve lieve Gizmo grote witte knuffel beer is er niet meer.

Geboren : 2-11-2010     overleden : 23-08-2019

 

Nooit meer      

Een dag als zovele

Sinds gisteren is er weer een dag bij.

Het kan mij niks meer schelen

Want jij bent niet meer bij mij

Nooit zal ik je vacht meer voelen

Nooit sta jij nog aan mijn zij

Nooit meer knuffelen samen

Nooit is het nog wij.

 

Het is niet te bevatten dat jij er niet meer bent.

Een stoere krachtige prachtige sterke lieve trouwe grote witte keeshond

Mijn trots zo mooi en nu ineens ben je er niet meer.

 

Zondag had je een bloedneus, ik op internet kijken wat zou dit kunnen zijn. Zondag middag een flinke wandeling . Je genoot hiervan lekker door het water en door de mooie paarse hei rennen. Maar ik dacht ik ga de dierenarts bellen want wat zou er aan de hand zijn. Na onderzoek gewicht, hart,longen, ademhaling, slijmvliezen alles was goed. Je was ook niet ziek.  De dierenarts zei ik moet eigenlijk wel in zijn neus kijken wat er aan de hand is maak dan even een afspraak want dan moet Gizmo onder narcose. Maar misschien was de bloeding eenmalig. Dus afgesproken als jij weer een bloedneus krijgt dat we een echoscopie van de neus laten maken. Dinsdag avond kreeg je weer een bloedneus. Woensdag morgen een afspraak gemaakt voor vrijdag morgen. Woensdag avond had je weer een bloedneus. Dus ik was blij dat ze gingen onderzoeken wat het kan zijn. 8.30 uur breng ik je weg ik neem afscheid en zeg tot vanavond. Om half 11 belt de dierenarts ik denk oooo het is al klaar ik mag je komen halen.

Maar dat was anders, er zat een tumor in je neus wel zo groot. Het bot was helemaal weg. Je had tijdens de narcose heel heel veel gebraakt. Ze vertelde ik kan hem niet meer helpen ik kan hem niet wakker laten worden hij bloed en geeft zo veel over. Je kan hem niet mee naar huis nemen want het is alleen maar bloed. Ik moet hem in laten slapen

Dus Gizzie we hadden geen andere keus we zijn naar je toe gekomen en bij je gebleven tot je hart niet meer klopte. Toen hebben we je mee naar huis genomen en afscheid van je genomen en bij de andere honden begraven.

Het is heftig binnen 10 maanden 3 honden afgeven.

Dit doet heel veel pijn vooral omdat je gewoon fit was. Ik heb niets helemaal niets aan je gezien en gemerkt .

Ik had je nog gewassen en geborsteld Ik dacht wat ben je een mooie lieve prachtige hond . Borstelen vond je heerlijk, je ging op tafel liggen ik kon je heen en weer rollen, je lag er dan zo ontspannen bij. Smorgen en savonds als we gingen eten deed jij de controle bij de andere honden of ze wel echt hun bak leeg hadden gegeten. Spelen met de andere honden het was een genot om daar naar te kijken. De kleinkinderen je wilde heel lief voor ze zijn ,maar je was te groot en een beetje te lomp. Je wilde ze een poot geven of je sprong en dat kon natuurlijk niet. Dit alles in de afgelopen week.

Ook ben je papa van een aantal keesjes als we pups hadden ging je daar heel leuk mee om. Als mensen op bezoek kwamen waren ze meestal meteen gek op jouw ze wilde jouw mee nemen. Alle pup mensen wilde zo`n  reu net als jij. Je was super geweldig knap lief mijn alles.

Lieve Gizmo

Ik ga je missen, ik kan het niet snappen . Je gaf geen pijn aan hoe kan dat toch???

Je bent speels tot je  laatste dag gebleven.

Daaaaaaaaaaaaaaaaaag lieve allerliefste Gizmo je bent te jong van ons heen gegaan.

We hebben het samen heel goed en fijn gehad en wij zullen je missen .

Daaaag Gizzie xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Veel knuffels van Loena Donna en Guusje XXXXXXXXXXXXX

Liefs van je vrouwtjes  Anny + Loes  Henk, John, Dirk , aanhang en Kleinkinderen.

 

Deel op Facebook