In memoriam Donna v Millus

vrijdag, 06 oktober 2023

In Memoriam  Donna v Millus

Geboren 1-10-2009  Overleden 5-10-2023

 

        

                                                            Daag lieve kleine meid

Wat jij mij  gegeven hebt

Dat raak ik nooit meer kwijt

Elke traan over mijn wang

Zit vol met dankbaarheid.

 

Als pup ben je bij ons geboren .

Je vader was Eiko No Koya en moeder Brandy Z Oseckych Haju

Jullie waren met 5 dames ik had dus de knapste uitgekozen. En dat was jij dus Donna. Je was mijn vriendje en maatje die er altijd voor me was.  Bedelend voor iets lekkers en spelend in het groene gras. Naar de bossen met de fiets je was dan heel blij, lekker rennen bij ons in de wei.

We  hebben veel shows gelopen en je was Nederlands kampioen . Toen werd het tijd en je mocht moeder worden. In totaal heb je 5 nesten gehad en  32 gezonde pups op de wereld gezet.  Je was een lieve zorgzame moeder. Dus heel veel mensen blij gemaakt met een grote witte keeshond. Ook hebben we in een film Apenstreken mee gespeeld samen met jouw pups. Dit was een hele mooie geweldige ervaring.

Na alle pups werd het tijd om te genieten van het leven.  En dat hebben we ook gedaan.

In deze tijd zijn er ook kleinkinderen geboren en jij was lief voor iedereen.

Zelfs op het laatst speelde de kids om je heen. Ze gaven je een aai en een knuffel. Dan keek je even om je heen.  Opstaan was te moeilijk want mijn lichaam wil niet meer , het doet overal zeer.  Al een tijdje doet mijn been en rug  heel pijn. Het bleek  artrose te zijn.   Je krijgt pilletjes die hielpen best goed, in het begin .  Maar de lach in je ogen verdween. Ik roep en tik je aan, het is tijd om naar buiten te gaan. Help waar moet ik heen, ik weet het niet meer. Vrouwtje helpt waar ik moet gaan.

Met trieste ogen kijk je me aan, ach vrouwtje laat me nu maar gaan .                                                    Beslis voor mij en wees niet laf, voor alle liefde en vriendschap die ik gaf.

Een gelukkig leven heb ik geleid, ik ben moe en van pijn bevrijd.

Daarom Lieve, allerliefste Donna hebben wij jouw in laten slapen.  XXXXXXXXXXXXXXX

Wij zullen je nooit vergeten.

Kennel van Millus:  Anny, Loes , Henk, John, Dirk, de aanhang en de kleinkinderen xxxxxxxxxx

Heel veel knuffels van onze honden :  Loena, Guusje, Noa, Ollie en de puppy’s XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Film Apenstreken.

 

 

 

Deel op Facebook