In Memoriam Dana van Millus

vrijdag, 03 mei 2019

In Memoriam    Dana van Millus

Geboren 29-02-2008  Overleden 24-04-2019

 

Daaaaaag Lieve Daan,

Je kan mij horen en zien, ik loop graag met je mee Misschien!!!

Maar mijn lichaam wil niet meer , het doet overal zeer

`N jaar geleden deed mijn rug heel pijn. Na onderzoek bleek het artrose te zijn.

Goeie pillen hielden mij op de been. En de pijn verdween.

Je liep weer vrolijk om mij heen , maar de lach in je ogen verdween.

Jij en ik Daan weten al heel lang dit gaat niet goed, maar we willen niet dat je lijden moet.

Met trieste ogen kijk je me aan, ach vrouwtje laat me nu maar gaan .

Beslis voor mij en wees niet laf, voor alle liefde en vriendschap die ik gaf.

Een gelukkig leven heb ik geleid, ik ben moe en van pijn bevrijd.

Rust zacht Lieve Dana.

 

Als pup ben je bij ons geboren, je vader was Boris en moeder was Kelly.  Op 29-2-2008 het was een schrikkel dag. Je was het enige meisje samen met 4 broers dus je moest je mannetje staan. Jij mocht bij ons blijven wonen. Je groeide als kool en werd een mooie grote intelligente knappe Kees. Spelen, achter de bal aan, in de vijver vissen vangen, naar de bossen rennen, door de modder, alles kon . Je was voor alles te vinden en ook een drukte maker . Veel energie had je. Toen werd het tijd voor shows, je vond het heel leuk en al snel was je Nederlands kampioen. Toen je oud genoeg was gingen we op zoek naar een reu want met jouw wilde ik ook gaan fokken.  En dat is dus gelukt het eerste nest kreeg je 7 puppen . Ik vond dit heel veel, maar dat was nog niet alles je hebt zelfs een nest van 10 puppen gehad. Ik wist niet wat me overkwam, ik dacht oei als dat maar lukt al die pups groot brengen. Maar je had mijn hulp niet nodig je deed dit zelf. Je was een lieve goede moeder die voor haar pups zorgde. In totaal heb je 27 pups gekregen. Dus heel veel mensen blij gemaakt met een grote witte keeshond.

Na alle pups was het tijd om te genieten van het leven. En dat hebben we ook gedaan, maar jammer genoeg was je te jong toen jouw ellende begon .   Je bent maar 11 jaar geworden.

Daarom Lieve, allerliefste Dana hebben wij jouw in laten slapen.  XXXXXXXXXXXXXXX

Wij zullen je nooit vergeten.

Kennel van Millus:  Anny, Loes , Henk, John, Dirk, de aanhang en de kleinkinderen.

Heel veel knuffels van onze honden : Gizmo, Donna, Loena, Guusje XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Deel op Facebook